17 de novembre del 2015

FESTA DE LA CASTANYADA I HALLOWEEN 2015

 LA CASTANYADA 
El divendres, 30 d’octubre celebràvem la castanyada a la nostra escola.
Vam fer activitats de tot tipus. Pel matí els panellets i la celebració del Halloween. Per la tarda a més a més de menjar les castanyes i panellets, també vam ballar per grups danses relacionades amb la festa.
Els alumnes de cicle superior, seguint amb la tradició, van preparar una gimcana en la què hi participaven tots els xiquets de l’escola.
S’ho van passar molt bé!!
 Aquí podeu veure les fotos que ho demostren!! 

Cliqueu damunt la foto per veure tot l'àlbum.
https://picasaweb.google.com/106418470383466403764/Castanyada2015

CELEBRACIÓ DEL HALLOWEEN

El dia 30 d’octubre al matí, els nens de l’Escola de Rasquera vam celebrar mitjançant  l’àrea de llengua anglesa la festa del Halloween.
Els alumnes de Cicle Superior van organitzar un Passatge del terror en el que els nens de l’escola, per cicles, anaven passant com a convidats a la “Halloween Party”.
Un cop allà, i desprès de rebre algun que altre ensurt,  cada cicle havia de superar dues proves ambientades amb el Halloween per poder obtenir el premi sorpresa. Algunes de les proves eren esgarrifants, d’altres refrescants però sobretot, mooolt i moooolt emocionants!!
A més a més, tots els convidats a la festa (des d’Educació Infantil fins a Cicle Mitjà), van preparar un petit recital de “chants” i cançons en anglès. 

                   https://picasaweb.google.com/106418470383466403764/Halloween2015
Val a dir que tots els nens i nenes ho van fer molt bé!! 
Fins la propera Halloween Party!!!   

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ens ha encantat poder veure totes les activitats del dia de la Castanyada!!!
Joan i M.Rosa